Home » Blog » De trends voor het herfst-/ winterseizoen 2019

De trends voor het herfst-/ winterseizoen 2019

Gepubliceerd op 12 maart 2019 om 20:32

De herfst collecties voor 2019 zijn weer getoond op de catwalk

Is de logo-trend op zijn retour?

Als je echt een hekel hebt aan damestassen die voorzien zijn van grote logo’s, dan is er goed nieuws voor het komende herfst seizoen 2019.

Hoewel logo’s nog gedeeltelijk aanwezig waren in de meeste collecties, lijkt het erop dat niet elk merk haar logo als enige aandachtspunt heeft voor de herfst collectie 2019.

Damestassen | Handtas dames | Schoudertas dames | Leren tas dames | Zwarte Schoudertas | Goedkope damestassen | Ladyabgs.nl

Voor velen van ons zal dit verfrissend zijn, inclusief mijzelf. Hoewel je best mag zien als een tas van een bepaald merk is, door middel van een merk logo, kan het best iets minder schreeuwerig zijn. Inmiddels ben ik ook op het punt gekomen iets meer afwisseling in mijn damestassen collectie te willen. Een paar wat uitgesproken modellen en ook juist een aantal wat minder opvallende exemplaren die juist mijn outfit wat meer tot de verbeelding laten spreken in plaats dat de damestas alle aandacht opeist. De herfst collecties van 2019 stellen zeker niet teleur.

 

Tijdens de modeweek was nog steeds de mini tas aanwezig op de catwalk echter wordt de populariteit iets minder. De grote merken zijn ook begonnen met het omarmen van tassen die een beetje groter zijn, wat erop duidt dat de trend van de mini tas aan het afnemen is ten opzichte van vorige seizoenen.

 

Rood, de kleur voor het herfst- en winter seizoen 2019

Het waait hard en regent veel. Voor ons gevoel lijkt het wel herfst! Integendeel, over een week begint de lente van 2019 en de zomer voelt nog zo ver weg en hebben we het alweer over de mode voor het herfst- / winter seizoen van 2019. Dat gaat veel rood worden. Er komt een breed aanbod van de kleur rood voorbij. Van Ferrari rood tot donkere kleuren als bordeaux. Qua texturen zien we gladde oppervlakken en croco prints.

 

Handsfree

Je hebt dit seizoen je handen niet nodig om je handtas af schoudertas te dragen. Je hebt de handen vrij, want de heuptas is weer hot, alsof deze nooit is weggeweest. Echter wordt de heuptas niet op de heup gedragen, maar overdwars als een crossbody tas of om je taille. Sommige van de modellen kunnen ook als riem gebruikt worden. Ook hierin zijn vele variaties mogelijk. De bekende buidel look van de heuptas, maar ook het model clutch of camera tas treffen we aan.


«   »