Home » Verzend Voorwaarden

Verzendkosten & Retourbeleid

Verzendkosten

 

Heb je een artikel gekocht bij Ladybags.nl? Tot €30,00 rekenen we een kleine bijdrage van €3,50 voor voor het verzenden van je pakket. Vanaf €30,00 rekenen we géén verzendkosten meer. 

Herroeping/ Retourrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. De verzendkosten zijn voor rekening van Ladybags.nl. Als u besluit om te retourneren, neemt u dan eerst contact ( info@ladybags.nl )met ons op. Wij regelen dan een retourzegel. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@ladybags.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Uw bestelling is beschadigd aangeleverd:

Indien de geleverde artikelen, inclusief verzendverpakking, zijn beschadigd tijdens transport neem dan zo spoedig mogelijk contact op via info@ladybags.nl. Wij zullen er dan voor zorgen dat de artikelen kosteloos omgeruild worden en geeft het ons de tijd de transporteur hiervoor aansprakelijk te stellen. Wij adviseren je zo spoedig mogelijk foto's te maken.