Verzendkosten

 

Bij Ladybags.nl een tas gekocht? Je betaalt een kleine bijdrage aan verzendkosten van €2,95, niet voor een retourzending.


 

Je damestas retourneren? Zie de retourvoorwaarden hieronder.


Wanneer kun je retourneren?

 

Als het door jou bestelde artikel niet aan je verwachting voldoet mag je het aan ons retourneren binnen de zichttermijn van 14 dagen.


Retourvoorwaarden


Indien je niet tevreden bent met het door jou bestelde handtas of schoudertas kun je dit retourneren. 
Neem voordat je wilt retourneren contact op via info@ladybags.nl. Hier kun je laten weten dat je wilt retourneren en waarom. 

Je kunt retourneren binnen de wettelijke zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van het bestelde artikel. Heb je meerdere artikelen bij Ladybags.nl besteld, dan geldt de wettelijke zichttermijn van 14 dagen, zodra het laatst geleverde artikel door jou is ontvangen.


Wanneer mag ik een handtas of schoudertas retourneren?
 

De artikelen zijn nog voorzien van labels, zijn ongebruikt, onbeschadigd en voorzien van mogelijk bijgeleverde accessoires zoals extra draagband, sleuteltasje, etc. Het artikel zit, indien van toepassing en mogelijk is, in de originele verpakking.

Beschadigde tassen
 

Indien de geleverde artikelen inclusief verzendverpakking, zijn beschadigd tijdens transport, neem dan zo spoedig mogelijk contact op via info@ladybags.nl of noalynnamsterdam@gmail.com. Wij zullen er dan voor zorgen dat de artikelen kostenloos omgeruild worden en geeft het ons de tijd de transporteur hiervoor aansprakelijk te stellen. Wij adviseren je zo spoedig mogelijk foto's te maken. 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.